Sodelovanja s podjetji

Z veseljem sporočamo, da smo uspešno vstopili tudi v poslovni segment B2B. Sodelujemo s podjetji na različne načine, pri čemer izstopata dva osnovna modela.

 • Božična darila za otroke zaposlenih

  Ponujamo standardne škatle "Pot okoli sveta", ki omogočajo otrokom raziskovanje sveta skozi različne tematske škatle, kot so Severni tečaj, Afrika, Južna Amerika, Azija, Avstralija in Evropa. Za praznični čas smo pripravili posebno izdajo z naslovom "Oskar odkriva božič po svetu". Ta praznična škatla vključuje štiri različne aktivnosti (knjigo, družabno igro, družinske aktivnosti in ustvarjalne dejavnosti), ki omogočajo otrokom spoznavanje različnih božičnih tradicij po svetu.

 • Raziskovalne škatle po meri

  Inovativna rešitev - raziskovalne škatle "Oskar odkriva panogo podjetja". Namen škatel je približati otrokom poklic staršev ter jih poučiti o določeni panogi ali dejavnosti. Razsikovalna škatla "Oskar odkriva panogo podjetja" je odlično darilo za zaposlene, stranke in poslovne partnerje. Hkrati pa služi kot orodje za ozaveščanje mlajših generacij o pomembnosti vaše panoge ter spodbujanje njihovega zanimanja že v zgodnjem otroštvu.

 • Platend d.o.o.

  "Da bomo otroke v našem podjetju obdarili z Oskar odkriva svet, smo se odločili skoraj takoj ko smo za njih izvedeli. Otroke smo želeli obdarovati s kvalitetnim darilom, ki bo prinesel veliko veselja in ne bo hitro pozabljen. In prav to se je zgodilo. Otroci vseh starosti so bili zelo veseli darila, prav tako pa tudi njihovi straši, saj so preko ustvarjanja in nalog kvalitetno preživljali čas z otroki. Je zelo premišljeno darilo, aktualno celo leto. Priporočamo vsem!"

  Manja Premk, vodja pisarne

 • A1 Slovenija, d. d.

  "Iz srca bi se rada zahvalila za tako
  lepa božična darila. Zelo izvirna, prekrasna, življenjska in nadvse uporabna. Kdorkoli je sodeloval pri izbiri je opravil izjemno delo. Sama sem cisto navdušena nad Montessori principi in igračami ki spodbujajo načelo "help me to help myself". Tako, da resnično hvala tebi, podjetju in vsem, ki so sodelovali pri izbiri daril." 

  Zaposlena

 • Zasebni vrtec Sonček, Kamnik

  "Že drugo leto zapored smo se v našem podjetju odločili za obdarovanje otrok s škatlami Oskar odkriva svet, saj so bili otroci nad škatlo Oskar odkriva Božič navdušeni. Zato smo s tudi letos odločili in otroke obdarovali s škatlami različnih kontinentov. Nad darilom niso bili navdušeni le otroci, temveč tudi starši. Naši zaposleni so navdušeni nad tem, da so brez velikih priprav z otrokom preživljali kvaliteten skupni čas in da so se tako oni, kot otroci k dejavnostim z veseljem vračali."

  Anita Salčnik, ravnateljica

 • Telekom Slovenije d.d.

 • Zasebni vrtec Sonček, Kamnik

 • A1 Slovenija, d. d.

 • Erudio izobraževalni center

 • Platend d.o.o.

 • eŠola d.o.o.

Veselimo se možnosti sodelovanja in kreiranju doživetja za otroke zaposlenih. Naša predanost kreativnim in prilagojenim rešitvam nam omogoča, da skupaj oblikujemo nepozabne trenutke za vaše zaposlene in njihove družine.

Kontaktirajte nas za več informacij