Pogosta vprašanja

Koliko škatel je vključenih v celoletno naročnino?

V celoletno naročnino je vključenih 6 škatel, vsaka od njih pa vsebuje 8 zabavnih, poučnih, raziskovalnih in ustvarjalnih elementov za kakovostno preživljanje časa z otrokom. Z Oskarjem bo vsak zakaj vašega otroka dobil svoj odgovor, brez brskanja informacij po telefonu.

Za otroke katere starosti je primerna raziskovalna škatla Oskar odkriva svet?

Raziskovalna škatla je oblikovana za otroke v starostni skupini od 3 do 7 let. Škatla ima veliko vsebinskih elementov, ki bodo zanimivi tako za mlajše kot za starejše otroke in prav tako za starše. Težavnost škatle je odvisna od predhodnega znanja.

Ali bodo otroci lahko samostojno odkrivali raziskovalno škatlo?

Raziskovalna škatla je pripomoček za kakovostno preživljanje prostega časa celotne družine. Narejena je tako, da je sodelovanje staršev zaželeno in dobrodošlo. Starejši otroci bodo pa sigurno bolj samostojni pri odkrivanju škatle.

Kako poteka naročniški model?

Naročniški model poteka s sklenitvijo naročniškega razmerja. Možnost je izbirati med tremi paketi (Pingvinček, Žirafa, Medvedek).

Kaj se skriva v škatli?

Oskar vedno prinese s seboj vse, kar je potrebno za igranje in ustvarjanje. Tako se v vsaki škatli nahajajo vsi elementi, ki jih potrebujete za raziskovanje posamezne celine. Program Oskar odkriva svet pa vključuje tudi navodila za starše, ki ti bodo pomagala razumeti razvojno fazo otroka in učinke igre

Ali različne škatle vsebujejo iste elemente?

Vsaka škatla se osredotoča na določeno celino, kar pomeni, da so vsebinsko popolnoma različne. Poskušamo kombinirati različne oblike podajanja znanja z različnimi pripomočki ter materiali (papir, les…) in načini dela (risanje, barvanje, lepljenje, rezanje…). Vsaka škatla je vsebinsko zaključena enota.

Na koliko časa dobim novo škatlo?

Oskar odkriva svet je dvomesečna naročniška škatla, ki bo na tvoj naslov prispela vsake dva meseca.

Zakaj je naročniška škatla dvomesečna in ne enomesečna?

Ocenili smo, da je to maksimalna časovna doba preden otrok izgubi interes, a še vedno dovolj dolga, da se nauči vsaj nekaj elementov. Želimo, da bi potopis Oskarja postala vaša najljubša pravljica za lahko noč, ki pa vam prinese tudi veliko splošnega znanja o svetu nasploh.

Ali moram za uporabo škatle kupiti še kakšne elemente?

Raziskovalna škatla je zasnovana tako, da za igranje ne potrebujemo nič predhodnega, saj vse potrebno za igro najdete v škatli. Avtomatsko, na dva meseca, pošljemo novo škatlo z novo vsebino ter pripomočki in s tem staršem oziroma širši družini (dedki, babice,...) rešimo problem kakovostnega preživljanja časa z otroci.

Ali lahko kupim le eno naročniško škatlo?

Na spletni strani bo na voljo vsaka škatla, ki je že bila izdana v naročniškem modelu – se pravi pretekle škatle bodo na voljo za enkratni nakup. Seveda si pa želimo, da bi s svojim raziskovalcem spoznali cel svet, zato vas vabimo, da se prijavite na naročnino.

Ali lahko naročim raziskovalno škatlo kot darilo?

Seveda. Naročnina za raziskovalno škatlo Oskar odkriva svet je super ideja za darilo! Na voljo imate darilne bone.

Kako poteka model naročnine?

Pri naročnini Pingvinček, Slonček1 vam obračunamo naročnino na vsaka dva mesca. Naročnina je aktivna za nedoločen čas do vašega preklica. Preklic naročnine je možen kadarkoli, z uporabniškimi podatki, ki jih boste prejeli ob naročilu. Naročnina se obračuna prvi dan v mesecu odpošiljanja škatle (na dva mesca). Naročnina se obračuna avtomatsko. O datumih odpošiljanja boste obveščeni preko e-maila. Naročnina se obračunava na dva mesca, do vašega preklica.

Kako lahko prekličem naročnino?

Zelo enostavno. Pošljite le e-mail na info@oskarodkrivasvet.si s ključno besedo ODJAVA OD NAROČNINE PAKETA (navedete ime paketa). Odjavite se lahko kadarkoli, tudi že po prvi škatli. Tako se boste odjavili od aktivne naročnine (škatla, ki je bila že plačana bo tudi odposlana). Zgoraj napisano velja za paket Pingvinček in Slonček1. 

Imam dva otroka v podobni starostni skupini, moram naročiti dve škatli?

Ne, za vas smo pripravili paket za družine, ki je cenovno bolj ugoden. Določene elemente v škatli vam podvojimo, da bosta lahko oba otroka raziskovala vsebino škatle.

Kakšne načine plačil omogočate?

V naši spletni trgovini lahko plačujete z: MasterCard, Visa, Paypal, Apple Pay ali izberete plačilo po povzetju (pri nakupu enkratne škatle).