Organizirali bomo serijo webinarjev

za starše otrok od 3 do 8 let

BREZPLAČNI WEBINARJI SE NADALJUJEJO

trajanje 1 ura I brezplačno

Ker se radi učimo in ker se radi učite tudi vi, smo se z Učiteljico Nino odločili, da večkrat organiziramo brezplačne webinarje na razne teme s katerimi se soočamo sodobni starši.

Če želite biti obveščeni o novih terminih, vas vabimo, da se prijavite na spodnjem obrazcu in oddate svoj e-mail naslov.

Prijavi se

Spoznaj predavateljico

Nina Oblak, mag. prof. razrednega pouka

Nina Oblak je magistrica profesorica razrednega pouka in predavateljica učiteljicam, vzgojiteljem in drugim strokovnim delavkam. Je tudi učiteljica na 5ka, spletna učilnica, ki jo najdete na Voyo, kjer poučuje prvo triado in tako otrokom, staršem in učiteljem pomaga pri učenju ali iskanju novih zamisli. Nina z veseljem predaja svoje znanje vsem, ki imajo stik z otrokom in tako pomaga, da se peljemo po svoji poti hitreje in učinkovitejše. Je tudi avtorica priročnika/delovnega zvezka za učenje in utrjevanje tiskanih in pisanih črk ter družabne igre Če to igro igraš, vse črke (s)poznaš.

Nino lahko spremljate na www.nasveti-uciteljice-nine.com ali istagramu @nasveti.uciteljice.nine

PRIJAVI SE NA WEBINAR SEZNAM

 Investirajte v svojo družino že danes in si oglejte neverjetne prednosti igre s svojimi otroki! Ne zamudite priložnosti, da se pridružite Učiteljici Nini in odkrijete skrivnosti kvalitetnega preživljanja časa z otroki.

Predavanja so organizirana v sodelovanju z Oskar odkriva svet

Oskar odkriva svet je program za starše in otroke v starosti od 3 do 7 let. Gre za zabavno, poučno, interaktivno serijo paketov za otroke z navodili za starše, ki pomagajo razumeti učinek igre in razvojno fazo otroka. Program je kolekcija 6 škatel, ki so med seboj povezane in tvorijo serijo doživetij – POT OKOLI SVETA. 6 škatel, 6 potovanj, 1 leto.

Si želiš ogledati posnetke?

Vse pretekle posnetke naših webinarjev smo shranili v digitalno knjižnico, kjer so na voljo, da si jih lahko ogledaš.

V knjižnico